با اقداماتی که انجام خواهد شد، تا دو سال آینده پسماند دیگر به‌عنوان معضل جدی مازندران مطرح نخواهد بود + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۳۱۲۷۸
نایب رئیس کمیسیون اصل نود:

با اقداماتی که انجام خواهد شد، تا دو سال آینده پسماند دیگر به‌عنوان معضل جدی مازندران مطرح نخواهد بود + فیلم

علی کشوری از اجرای طرح‌های جدی برای حل معضل پسماند در استان مازندران خبر داد و گفت: با اقداماتی که در دست انجام است، تا دو سال آینده پسماند دیگر به‌عنوان معضل اصلی استان مطرح نخواهد بود.

با اقداماتی که انجام خواهد شد، تا دو سال آینده پسماند دیگر به‌عنوان معضل جدی مازندران مطرح نخواهد بود + فیلم

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی کشوری نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با SNNTV با اشاره به وضعیت نگران‌کننده پسماند در استان مازندران گفت: با اقداماتی که انجام خواهد شد، تا دو سال آینده پسماند دیگر به‌عنوان معضل جدی مازندران مطرح نخواهد بود.


وی در ادامه با اشاره به تبعات زیست‌محیطی انباشت زباله و اثر آن بر سلامت مردم اظهار کرد: ما در کشور بالاترین آمار سرطان دستگاه گوارشی را در استان مازندران داریم که شاید دلیل آن همین مسمومیت آبی است که در محصولات کشاورزی نفوذ می‌کند. کشوری افزود: این آلودگی از طریق شیرابه‌های زباله به سفره‌های زیرزمینی و سپس به محصولات کشاورزی منتقل می‌شود که می‌تواند عامل بسیاری از بیماری‌های گوارشی باشد.


نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس با تأکید بر ضرورت اجرای کامل طرح‌های ساماندهی پسماند گفت: منکر تلاش‌های سالیان گذشته در خصوص جمع‌آوری زباله از جنگل‌های مازندران نیستم اما باید پذیرفت که بخش مهمی از مشکل هنوز پابرجاست و جمع‌آوری مقطعی زباله بدون راهکار دائمی، راه‌حل نهایی نیست.


وی با اشاره به شیوه‌های فعلی دپوی زباله در استان اظهار داشت: متأسفانه دپوی زباله در بسیاری از مواقع در میانه جنگل‌ها انجام می‌شود و چون در ارتفاع است، شیرابه زباله به رودخانه‌ها و سفره‌های زیرزمینی ما نفوذ می‌کند. کشوری خاطرنشان کرد: این مسئله در کنار بارندگی‌های شدید شمال کشور، زمینه‌ساز آلودگی منابع آب و خاک شده و سلامت مردم مازندران را به خطر انداخته است.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار